Teknik og Materialer

Materialer

SU-SUPPLEX: 90% polyamid / 10% spandex
Der er ikke noget bedre for sporten end kombinationen af ​​vævet komposit af polyamid og spandex.
Sammensætningeen af ​​disse to materialer er synonymt med frihed, elasticitet, en kontrolleret varmebalance og åndbart textil. UVA- og UVB-beskyttelse fremstilles her i teknologisk moderne væv. Alle teknologier muliggør et innovativt produkt. Med hensyn til nye strukturer af stoffer og design er denne teknologi ubegrænset. Der er ingen begrænsninger for din fantasi.
I den moderne hverdag, hvor vi alle arbejder, tager vare på børnene og dyrker sport, er fritiden kort. Vi har ingen tid til at miste. Det er derfor vigtigt, at materialet er praktisk, letplejeligt og funktionelt til daglig brug.

NZ-NEWZEALAND: 88% polyamid / 12% spandex; Med solbeskyttelse 50+. Hovedfunktionen, ud over den perfekte kompression for musklerne, er den kolde berøring, der leveres af Amni microfiber. Det er hurtigtørrende og giver høj termisk komfort, hvilket betyder hurtig overførsel af fugt fra kroppen til miljøet gennem materialet. Nøgleord: +50 UV, kompression, hurtig tørring, høj termisk komfort.

KLUBBER: 78% polyamid / 22% spandex. Udviklet i en lidt hult konstruktion, let, uigennemtrængeligt udseende. Ekstremt blød montering af en polyamidmikrofiltrering og komforten af ​​spandex. Det har større fugtighed og spredning, hvilket giver hurtigere tørring og bedre åndbarhed.

EMANA & EMANA PLUS: Det er et produkt udviklet med Amnil EMANA teknologien.
Emana® er Rhodias Smart 6,6 nylongarn med infrarød teknologi, som har en gavnlig effekt på kroppens varme på huden og atletisk ydeevne.

ROCK: 79% polyamid 21% spandex Et meget fint og let skinnende materiale med høj kompression. Føles som en anden hud.

Atletika: 73,25% Polyamid / 26,25 Elastan Et højtydende mikrofilament stof. Glamouren kommer fra pearlescent effekten. Den har en høj procentdel af Lycra og densitet, hvilket sikrer perfekt kompression. De lave vibrationer understøtter træning med høj intensitet. Den bielastiske sammensætning tillader kun kompression, når det er nødvendigt.
50+ UV beskyttelse: UVA og UVB. Materialet i sort har LYCRA BLACK-teknologien, som giver en mere effektiv løsning på transparensproblemet. Stoffet har en stærkere og mørkere tone, der bevarer farvenes integritet.


Instruktioner til pleje af dit nye træning tøj

"Made whit care handle with Care"
CajuBrasils  og LIVE`s tøj blev lavet med kærlighed. For at dit tøj holder så længe som muligt med hensyn til funktionalitet og lyse farver anbefaler CajuBrasil et håndvask / håndvaskprogram på max. 30 grader. Vent venligst ikke tørretumbler.

Leggings Eksperten