Teknik og materialer

Materialer i fitnesstøjet

SU-SUPPLEX: 90% polyamid / 10% spandex


Der er ikke noget bedre for sporten end kombinationen af ​​vævet komposit af polyamid og spandex.
Sammensætningeen af ​​disse to materialer er synonymt med frihed, elasticitet, en kontrolleret varmebalance og åndbart textil. UVA- og UVB-beskyttelse fremstilles her i teknologisk moderne væv. Alle teknologier muliggør et innovativt produkt. Med hensyn til nye strukturer af stoffer og design er denne teknologi ubegrænset. 

I den moderne hverdag, hvor vi alle arbejder, tager vare på vores børn og dyrker sport, er fritiden kort. Vi har ingen tid at spilde. Det er derfor vigtigt, at materialet i vores fitnesstøj er praktisk, letplejeligt og funktionelt.

NZ-NEWZEALAND: 88% polyamid / 12% spandex; Med solbeskyttelse 50+

Hovedfunktionen, ud over den perfekte kompression for musklerne, er den kolde berøring, der leveres af Amni microfiber. Det er hurtigtørrende og giver høj termisk komfort, hvilket betyder hurtig overførsel af fugt fra kroppen til miljøet gennem materialet. Nøgleord:

  • +50 UV
  • Kompression
  • Hurtig tørring
  • Høj termisk komfort

 

KLUBBER: 78% polyamid / 22% spandex

Udviklet i et let, uigennemtrængeligt udseende med komforten fra spandex. Materialet har stor absorbering og spredning, hvilket giver hurtigere tørring og bedre åndbarhed.

 

EMANA & EMANA PLUS - et produkt udviklet med Amnil EMANA teknologi

Emana® er Rhodias Smart 6,6 nylongarn med infrarød teknologi, som har en gavnlig effekt på kroppens varme og atletisk ydeevne.

ROCK: 79% polyamid 21% spandex

Et meget fint og let skinnende materiale med høj kompression. Føles som en ekstra hud helt tæt til din.

 

Atletika: 73,25% Polyamid / 26,25 Elastan

Et højtydende mikrofilament stof. Glamouren kommer fra pearlescent effekten. Den har en høj procentdel af Lycra og densitet, hvilket sikrer perfekt kompression.

De lave vibrationer understøtter træning med høj intensitet. Den bielastiske sammensætning tillader kun kompression, når det er nødvendigt.
50+ UV beskyttelse: UVA og UVB. Materialet i sort har LYCRA BLACK-teknologien, som giver en mere effektiv løsning på transparensproblemet. Stoffet har en stærkere og mørkere tone, der bevarer farvenes integritet.

 

Guides til pleje af dit nye træning tøj

"Made with care handle with Care"
CajuBrasils og LIVE`s tøj blev fremstillet med kærlighed. For at dit tøj holder så længe som muligt med hensyn til funktionalitet og lyse farver, anbefaler CajuBrasil håndvask eller håndvaskprogram på max 30 grader.

Brug venligst ikke tørretumbler.